Poštovani roditelji,

Općina Rugvica i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo organiziraju besplatne ljetne igraonice za djecu osnovnoškolske dobi koja pohađaju Osnovnu školu Rugvica tijekom ljetnih školskih praznika s ciljem provođenja kvalitetnog vremena i edukacije u različitim aktivnostima.

Općina Rugvica i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo osiguravaju edukatore i materijal koji će se koristiti na radionicama, a tijekom provođenja aktivnosti djeca će biti osigurana. Za radionicu ribolova, molimo djecu da donesu svoj pribor za ribolov.

Roditelji su dužni omogućiti siguran dolazak i odlazak djece na mjesto održavanja pojedine aktivnosti u točno određeno vrijeme.

Svako dijete može se prijaviti na samo jednu radionicu do popunjenja kapaciteta koji će se unaprijed odrediti prema mogućnostima provođenja aktivnosti.

Ove godine održavaju se sljedeće radionice:
Mali, ali pravi ribolovci – špin radionica od 18.00 sati
– ova radionica održava se na jezeru Trstenik 1 i obuhvatit će ribolov grabežljivica umjetnim mamcima
Vatrogasna škola i zabava do bola od 18.00 sati
– ova radionica održava se u prostorijama DVD Sop Hrušćica, a provest će djecu kroz posao naših hrabrih vatrogasaca
Radionica izrade velikog zmaja od balona u bojama Hrvatske od 18.00 sati
– ova radionica održava se u prostorijama Općine Rugvica u Rugvici, a djeca će naučiti kako se od balona mogu izraditi razne stvari
Mali kuharski chefovi od 17.00 sati
– ova radionica održava se u prostorijama Osnovne škole Rugvica, a djeca će kroz radionicu proći osnovne tehnike kuhanja
Šah od 18.00 sati
– ova radionica održava se u prostorijama Osnovne škole Rugvica, a djeca će naučiti osnovne tehnike igranja šaha

 

PDF38 Prijavnica